Kræmmermarkedet 2019

Årets kræmmermarked afholdes den 17. august fra klokken 10 til 14, og som noget nyt – og på forsøgsbasis – udvider vi det til et kræmmermarked, hvor også voksne fra Tranbjerg kan have en bod. Det kræver bare, at du tilmelder dig via linket længere nede på siden. Der er begrænset antal voksenpladser, og de tildeles efter “først til mølle” princippet.
Vi sender dig, inden den 17. august, en kvittering, som du skal medbringe på dagen.

Det er dog vigtigt for os, at det stadig er et kræmmermarked på børnenes betingelser og lokalt, og hvor de bare kan stille en bod op på dagen.

Vi forbeholder os også retten til at afvise folk, der ikke bor i Tranbjerg, eller hvis der sælges effekter, der ikke er brugte sager fra hjemmet. Vi ønsker ikke “professionelle” kræmmere eller “butikker”.
Vi ønsker at skabe balance mellem voksen- og børnestande og afviser de sidst indkomne tilmeldinger, hvis vi vurderer, at der ikke er mere plads.

Voksenstand

Fristen for tilmelding er udløbet.
Hvis du har tilmeldt dig til en voksen-stand, modtager du et standbevis i din mailboks.
Dette medbringes den 17. august og fremvises i Tranbjerg Tidendes telt.


Historie

Børnenes nye Kræmmermarked afholdes af Tranbjerg Tidende og er en årlig begivenhed, som i mange år har samlet omegnens børn (og forældre) til en festdag, hvor børnene stiller boder op og sælger deres aflagte legetøj. En dag mange børn ser frem til og ofte prioriterer frem for andre arrangementer.

Efter at markedet i mange år, har været afholdt ved Tranbjerg Station, flyttede vi, efter aftale med Centerforeningen, til Center Syd – hvilket har været en stor succes. Vi har siden da haft Centerforeningen med i arrangementet, som denne dag tiltrækker ekstra mange handlende til centeret. Flere af butikkerne holder ekstra åbent og nogle har specielle tilbud til kunderne.

Ud over børnenes boder vil Tranbjerg Tidende have et informationstelt, ligesom en del af centerets handlende vil opstille boder af forskellig art.

Et par af områdets spejderforeninger vil være repræsenteret med underholdning også.

I mindre grad vil der blive solgt pølser og drikkevarer.

Selve kræmmermarkedet starter kl. 10.00 og slutter kl. 14.00.