Redaktionen fuldtallig

Efter nogen tids søgen er det nu endelig lykkedes, at få de rette personer ind i redaktionen på vores allesammens Tranbjerg Tidende!
Vi har fået tre nye medlemmer med hver deres ekspertise.Jane kommer med en journalistisk baggrund, og sidder i dag i Muskelsvindfondens kommunikationsafdeling som redaktør af foreningens medlemsblad.
En stor hjælp til vores nuværende journalist og det redaktionelle arbejde.Bente byder ind på den grafiske del, som desktopper.
Fremstilling af annoncer og ombrydning af artiklerne som vi bringer.
Bente sidder i dag ved Hjerneskade foreningen, hvor hun vedligeholder og publicere diverse informationsmateriale.Preben hjælper med alt det du ikke ser, men som også skal fungerer.
Han sørger for blade bliver hentet og bragt. Distribueret til vores annoncører og institutioner, og så er han vores udsendte hvis der skal tages billeder udover det sædvanlig.

Vi glæder os til vores nye medlemmer finder sig tilrette, så vi kan fortsætte med at lave et fint lokalblad til hele Tranbjerg.

Redaktionen fuldtallig

Her på Nyhedssiden kan du finde indlæg som ikke er aktuelle når bladet udkommer, men har vigtig infomation om fx datoer for arrangementer eller andre vigtige beskeder.

Indlæg

Jule sjov

Du kan godt begynde at glæde dig til næste nummer af Tranbjerg Tidende!Vi slutter nemlig

Læs mere »
Tranbjerg Tidende
Tranbjerg Tidende

Redaktionen levere de nyheder der ikke rammer bladets deadline.

Seneste nyheder

Vi bruger cookies udelukkende for at optimere din bruger oplevelse.