Sæt kryds i kalenderen i uge 24

– der skal du nemlig til Tranbjerg Uge

Vi er næsten klar til det fulde program for årets udgave af Tranbjerg ugen, som igen i år vokser sig større – vi starter nemlig allerede fredag d. 7/6 og slutter først søndag d. 16/6, så der er virkelig mange arrangementer på listen, og noget for alle. 

Et par af tingene går igen fra sidste år, mens der også er nye ting tilføjet. 

Fredag d. 7/6 får AIA Fodbold besøg af DBU’s pigeraket, som er for piger i alderen 5-11 år (gratis og ingen tilmelding) og så inviterer Folkehuset til grillaften med underholdning og musik (kræver betaling og tilmelding)

Lørdag d. 8/6 er der igen i år Damefrokost, hvor der i år bliver modeshow med Tøj By Hagen. (Hvis man ønsker at spise med, kræver det betaling og tilmelding – eller gratis adgang)

Søndag d. 9/6 tager vi hul på fejringen af AIA’s 50 års jubilæum med en stor reception med taler, udstilling og masser af minder fra de forgangne år (kræver tilmelding). Derudover inviterer FB-gruppen ”Tranbjerg bli’r vild” på Havevandring (kræver tilmelding på FB)

Mandag d. 10/6 kommer foredragsholder Chris McDonald fordi og taler lidt om bla. sundhed, foreningsliv mm (kræver tilmelding og betaling). Derudover kan man fra denne dag til og med søndag også kigge forbi Biblioteket og lave sig et by-venskabsarmbånd. 

Tirsdag d. 11/6 inviterer Lokalhistorisk Samling på byvandring (kræver tilmelding via Biblioteket)

Onsdag d. 12/6 er der dans på programmet, når Julie og hendes dygtige dansere fra DanseFeber giver opvisning og underviser i MGP dans. Åbent for alle, som har lyst til at se på eller at danse med. 

Torsdag d. 13/6 er det bankospil for alle pengene. Den første time kun for børn og herefter for voksne. Desuden kan man også komme med på cykeltur med Lokalhistorisk Samling (kræver tilmelding via biblioteket) 

Fredag d. 14/6 inviterer Tranbjerg Børnenes Venner til Børnenes Dag, med efterfølgende børnedisko i teltet, hvor DJ T-Mouse spiller op til dans. Her får vi også besøg af Marc fra Just Dance Studios og hans seje dansere, som viser fede moves. Sidst men ikke mindst, viser vi denne aften åbningskampen i fodbold EM på storskærm. 

Lørdag d. 15/6 giver vi den gas med AIA Tennis, som afholder Tranbjerg Open, Kræmmermarked (voksen-stande skal bookes) samt et nyt tiltag med Kæpheste stævne (kræver tilmelding og startgebyr). Desuden kan du møde Loop Fitness, som står klar med Tombola og Sundhedstjek og når alt dette er overstået, inviterer vi alle voksne til byfest med alt hvad dertil hører. 

På et, endnu ikke fastlagt tidspunkt i løbet af ugen, bliver der også mulighed for at besøge Fitness United, ligesom der er ved at bliver stablet en padeltennisturnering på benene. Se mere info om det og alt det andet på www.tranbjergugen.dk.

Vi håber at se en masse af jer til Tranbjerg Ugen 2024. 

Af Helle Søby Degn

Sæt kryds i kalenderen i uge 24

Her på Nyhedssiden kan du finde indlæg som ikke er aktuelle når bladet udkommer, men har vigtig infomation om fx datoer for arrangementer eller andre vigtige beskeder.

Indlæg
Picture of Tranbjerg Tidende
Tranbjerg Tidende

Redaktionen levere de nyheder der ikke rammer bladets deadline.

Vi bruger cookies udelukkende for at optimere din bruger oplevelse.